Muuttopalvelut ja instrumenttikuljetukset turvallisesti Alavudella

Tilaa luotettava muuttopalvelu
Muuttopalvelu.

Teemme puolestasi muuttopalvelut alusta loppuun reilulla asenteella. Tarjoamme muuttopalvelut avaimet käteen -periaatteella tai pienempänä palveluna tarpeidesi mukaan. Perusmuuttojen lisäksi tarjoamme instrumenttikuljetusta herkille soittimille ja muille arvotavaroille, jotka tarvitsevat hellää ja varovaista otetta. Lue lisää muuttopalveluistamme ja soita meidät apuun, kun muutto on lähellä. Palvelemme asiakkaitamme Alavudelta käsin koko Suomen alueella.

Muuttopalvelu avaimet käteen -periaatteella

Ammattimainen ja turvallinen muuttopalvelu sisältää paljon muutakin kuin vain tavaroiden siirtämistä. Avaimet käteen -periaatteella tehtävä muuttopalvelumme sisältää seuraavat työvaiheet tavaroidesi kuljettamiseksi turvallisesti ja ehjänä perille:

  • pakkaaminen
  • suojaaminen
  • kantaminen
  • kuljettaminen
  • tavaroiden paikoilleen laittaminen.

Toimimme sopimuksen mukaan joko muuttoapuna, autamme tavaroiden siirtämisessä tai teemme kaikki työvaiheet puolestasi.


Muuttokeikan alussa ja viimeistelyvaiheessa tarjoamme vielä päälle perusteelliset alku- ja loppusiivoukset sopimuksen mukaan yhteistyökumppaniemme kautta. Saat näin yhden sopimuksen varassa kaikki muuttamiseen kuuluvat palvelut helposti ja ilman päänvaivaa.


Pidämme sovitusta aikataulusta ja palveluista kiinni kaikissa tilanteissa, jotta sinulle ei koituisi ylimääräistä harmia tai kustannuksia. Mitä lupaamme, sen pidämme!

Instrumenttikuljetukset ja arvotavaran muutto

Emme muuta ainoastaan muuttolaatikoita ja huonekaluja paikasta toiseen. Olemme myös erikoistuneet musiikki-instrumenttien, patsaiden ja arvotaulujen kuljetuksiin. Meillä on reilusti kokemusta herkkien ja arvokkaiden esineiden muuttamisesta sekä vaativien instrumenttikuljetuksien tekemisestä.


Erilaiset taideteokset sekä herkät arvoesineet tarvitsevat erityisen hellää otetta ja riittävää suojaa mahdollisia kolhuja vastaan. Käsittelemme arvotavaroitasi varovaisesti ja kunnioituksella ja takaamme niiden ehjänä pysymisen kuljetuksen aikana.

Muutot myös ulkomaille

Olemme tehneet muuttotöitä ympäri Eurooppaa, joten muuttaminen kauemmaskin onnistuu sujuvasti. Teemme siis muuttokeikat sopimuksen mukaan Alavuden ja jopa Suomen rajojen ulkopuolelle, pääasiassa Euroopan sisällä.


Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää muuttopalveluistamme. Teemme haastavatkin muuttotyöt reippaasti, nopeasti ja sopimuksen mukaan joka tilanteessa.